Oak Forest Spirit niet aangewezen CHK

Het was een spannende dag vandaag op de CHK van het New Forest Pony stamboek. Oak Forest Spirit mocht meedoen aan de keuring voor momenteel niet goedgekeurde hengsten. Na de eerste ronde mochten 9 van de 10 hengsten door. Spirit was daarbij. Maar helaas, in de tweede en beslissende ronde moest hij de baan verlaten. Uiteindelijk werden 5 grote maat hengsten en 1 kleine maat aangewezen.

Spirit staat te koop. Wil je meer informatie over deze jonge hengst, neem dan contact op met Rene Boskamp.

image

Auteur: staloakforest

In het kleine plaatsje Yde (vlak langs de A28) vind je een van de gezelligste en meest betaalbare pensionstallen van het land. Stal Oak Forest. Op deze site vind je eigenlijk alles wat je moet weten over onze stal en onze paarden. Groetjes, Fam. Nijenhuis Stal Oak Forest