Afscheid

Deze week afscheid moeten nemen van ons fantastische paard Mystique. Na een onherstelbare blessure mocht ze, zo lang ze geen pijn had, nog bij ons blijven. Dat werd een jaar of vijf. De laatste weken ging ze zo hard achteruit dat we hebben besloten haar verder lijden te besparen. Negen mooie jaren hebben we met dit paard een team mogen vormen. Eerst op wedstrijden, later met heerlijke en onvergetelijke buitenritten. Ze was een heel bijzonder dier en we zullen haar vreselijk missen…

IMG_8015

Auteur: staloakforest

In het kleine plaatsje Yde (vlak langs de A28) vind je een van de gezelligste en meest betaalbare pensionstallen van het land. Stal Oak Forest. Op deze site vind je eigenlijk alles wat je moet weten over onze stal en onze paarden. Groetjes, Fam. Nijenhuis Stal Oak Forest