Afscheid

Deze week afscheid moeten nemen van ons fantastische paard Mystique. Na een onherstelbare blessure mocht ze, zo lang ze geen pijn had, nog bij ons blijven. Dat werd een jaar of vijf. De laatste weken ging ze zo hard achteruit dat we hebben besloten haar verder lijden te besparen. Negen mooie jaren hebben we met dit paard een team mogen vormen. Eerst op wedstrijden, later met heerlijke en onvergetelijke buitenritten. Ze was een heel bijzonder dier en we zullen haar vreselijk missen…

IMG_8015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s