Ostara’s Carmen vrijspringen Norg

6 juni deed Carmen mee aan de wedstrijd vrijspringen in Norg, van het NNFPS regio Noord. Hoewel ze mee ging voor de ervaring, kreeg ze toch een hele mooie cijferlijst van de jury. Met een 7,5 voor exterieur en een 7 voor beweging gaan we vol goede moed naar de regionale keuring volgende maand.
De algemene indruk als springpony was ook een mooie 7. Carmen werd 12e van de 27! Ze viel daarmee niet in de prijzen, maar we waren erg blij met het resultaat!

image

image

image

image

Foto’s door Arlette Beukenkamp

Auteur: staloakforest

In het kleine plaatsje Yde (vlak langs de A28) vind je een van de gezelligste en meest betaalbare pensionstallen van het land. Stal Oak Forest. Op deze site vind je eigenlijk alles wat je moet weten over onze stal en onze paarden. Groetjes, Fam. Nijenhuis Stal Oak Forest