Ostara’s Carmen weinig geluk op de keuring

Hoewel ze nog een mooie 12e plaats (van de 27) behaalde tijdens het vrijspringen in Norg, mocht Carmen op de Regionale Keuring in Norg achteraan sluiten.

image

Geen ticket naar Ermelo dus dit jaar. Dus nu lekker verder beleren voor de kar en onder het zadel. En natuurlijk verwachten we nog een veulentje van haar en Comm’s Forest Dille in 2016. Achteraan in Norg of niet, dit was niet het laatste wat ze van deze pony hebben gehoord!

(Foto door Arlette Beukenkamp http://www.lets-fotografie.nl)

Auteur: staloakforest

In het kleine plaatsje Yde (vlak langs de A28) vind je een van de gezelligste en meest betaalbare pensionstallen van het land. Stal Oak Forest. Op deze site vind je eigenlijk alles wat je moet weten over onze stal en onze paarden. Groetjes, Fam. Nijenhuis Stal Oak Forest