Nieuw bestuur NNFPS

Maandag 26 oktober is het nieuwe bestuur van het Nederlands New Forest Pony Stamboek officieel bekend gemaakt en ook gelijk gestart.

Van links naar rechts, Yolanda Bonouvrié (vertegenwoordiger West), Adriaan Hamoen (voorzitter), Eile de Jong (penningmeester), Margriet Nijenhuis (vertegenwoordiger Noord), Wim Lovink (vertegenwoordiger Oost) en Eva Eigenhuijsen (vertegenwoordiger Zuid).

image

Secretaris Loek Mulschlegel kon helaas niet aanwezig zijn en staat dus ook niet op deze foto.

Ik hoop dat we met dit bestuur weer jaren vooruit kunnen, zodat we allemaal kunnen (blijven) genieten van de New Forest pony!

Auteur: staloakforest

In het kleine plaatsje Yde (vlak langs de A28) vind je een van de gezelligste en meest betaalbare pensionstallen van het land. Stal Oak Forest. Op deze site vind je eigenlijk alles wat je moet weten over onze stal en onze paarden. Groetjes, Fam. Nijenhuis Stal Oak Forest