Nieuwe menwagen

Gisteren hebben we onze nieuwe marathonwagen opgehaald!

image

Hij is voor ons gemaakt door De Lemerij in Enter. Het zoeken van de juiste menwagen was nog een hele klus maar toen we uiteindelijk bij De Lemerij uitkwamen werden we daar bijzonder vriendelijk, goed en vlot geholpen. We kozen uiteindelijk voor het enkelspan model Karo met tweespan adapter. Zo kunnen we binnenkort ook Carmen naast Leonard voor de kar zetten (als ze eenmaal voor de wagen is beleerd).

Eenmaal thuis met onze nieuwe wagen hebben we hem gelijk even geprobeerd. Ook Leonard lijkt er heel gelukkig mee te zijn. Hij liep in ieder geval een stuk vlotter dan met ons vorige wagentje.

image

Youri Otten (van De Lemerij), bedankt voor het goede advies! Van deze wagen gaan we vast een heleboel plezier hebben!

Auteur: staloakforest

In het kleine plaatsje Yde (vlak langs de A28) vind je een van de gezelligste en meest betaalbare pensionstallen van het land. Stal Oak Forest. Op deze site vind je eigenlijk alles wat je moet weten over onze stal en onze paarden. Groetjes, Fam. Nijenhuis Stal Oak Forest