Afscheid van Cayenne

van Was ze vorige week nog een dapper klein veulentje, afgelopen zaterdag lag er een zielig hoopje pony in de stal. Na een infuus en medicatie knapte ze wel wat op, maar minimaal. Dus moeder en kind op de trailer en op naar Wolvega.

Zondag zat er, na wederom een infuus en medicatie, een hele lichte vooruitgang in. Maar helaas, maandag ochtend telefoon van de dierenarts: “We zien het somber in”. Een operatie had nog een hele kleine kans op herstel gegeven, maar was niet te adviseren. Cayenne had pijn en de operatie gaf verre van garantie op een goede afloop. Al snel hebben we dan ook de knoop doorgehakt. Ze mocht niet langer lijden.

Carmen mag nu nog afscheid nemen van haar veulen. Morgen brengen we haar weer naar huis.

Onze dank gaat uit naar Dierenkliniek Wolvega (Met name Erik Leusink en Marco de Bruijn) voor het advies en de zorg die ze tot het eind hebben verleend!

Hoewel ze maar 1,5e week oud mocht worden gaan we haar vreselijk missen, want het was wel een bijzondere en vooral stoere kleine pony.

fb_img_1460993574939.jpg

Auteur: staloakforest

In het kleine plaatsje Yde (vlak langs de A28) vind je een van de gezelligste en meest betaalbare pensionstallen van het land. Stal Oak Forest. Op deze site vind je eigenlijk alles wat je moet weten over onze stal en onze paarden. Groetjes, Fam. Nijenhuis Stal Oak Forest