Oude vrienden herenigd

Tommy is na 5 jaar terug in Yde! Twee oude vrienden zijn elkaar niet vergeten. Ostara’s Leonard en Eendrachts Mister Tommy.

image

Op een mooie zondag zo’n 16 jaar geleden hebben we ze tegelijk opgehaald resp. 4 en 3 jaar oud. Leonard begon zijn sportcariere met Margriet Nijenhuis en Tommy werd verhuurd aan Nienke Best.  Na enkele jaren werd Leonard verkocht omdat Margriet te groot werd. Echter na vele omzwervingen (Margriet heeft hem altijd gevolgd) stond hij op marktplaats en we hebben hem teruggekocht in Aalsmeer.  Toen hij van de trailer kwam en Tommy zag hinnikten ze naar elkaar.
Leonard bleef hier en begon aan zijn mencarriere.
Nienke  ging studeren en Tommy verhuisde naar Noord-Holland waar hij vijf mooie jaren heeft gehad bij Eline Zonneveld die supergoed voor hem gezorgd heeft. Maar kleine Elinetjes worden ook groot en andere zaken o.a. studie eisen nu haar tijd op.
Vandaag kwam Tommy terug bij ons in Yde en de twee maatjes zijn elkaar niet vergeten. Beiden gaan nu ingezet worden om jonge kinderen veel ponyplezier te verschaffen.

image

Auteur: staloakforest

In het kleine plaatsje Yde (vlak langs de A28) vind je een van de gezelligste en meest betaalbare pensionstallen van het land. Stal Oak Forest. Op deze site vind je eigenlijk alles wat je moet weten over onze stal en onze paarden. Groetjes, Fam. Nijenhuis Stal Oak Forest