Afscheid van Noortje

Helaas hebben wij wegens koliek afscheid moeten nemen van onze fokmerrie Klepperheide’s Eleonor (Noortje). Ze is de moeder van de door ons gefokte pony’s Oak Forest Flame, Oak Forest Felice, Oak Forest Elmo, Oak Forest Noosa, Oak Forest Spirit en Oak Forest Newton.

Noortje en Noosa

Noortje was een ontzettend fijne en brave merrie en bovenal een zeer goede moeder. Haar nakomelingen doen het erg goed in de sport en dat maakt ons natuurlijk ontzettend trots. We zullen haar enorm gaan missen!

Noortje en Felice

Auteur: staloakforest

In het kleine plaatsje Yde (vlak langs de A28) vind je een van de gezelligste en meest betaalbare pensionstallen van het land. Stal Oak Forest. Op deze site vind je eigenlijk alles wat je moet weten over onze stal en onze paarden. Groetjes, Fam. Nijenhuis Stal Oak Forest