Laatste kans & CMK

wpid-ostaras_carmen-3_20150606_1010977031.jpg
Carmen vrijspringen Norg 2015

Na twee pogingen (één bij de hengstenhouder en één poging bij ons thuis), is Carmen nog niet drachtig. Driemaal is scheepsrecht, hopen we, dus inmiddels staat ze weer in Nijbroek om voor een laatste keer een poging te doen om haar drachtig te krijgen.

En dan was er natuurlijk ook nog de Centrale Merriekeuring. In een zeer sterke groep veulens, liep een duidelijk vermoeide Lavendel (een reis van twee uur is ook niet niks) iets minder spectaculair dan op de keuring in Norg. Ze werd op de achtste plaats (van de twaalf) gezet, maar over het jurycommentaar waren we meer dan te spreken. “Een heel mooi veulen, goed front met een mooie schouderpartij”.

Lovesong en Lavendel
Lovesong en Lavendel in Ermelo

Volgend jaar maar eens zien hoe Lavendel en Sandy er voor staan. Wellicht dat we ze dan beide meenemen naar de regionale keuring voor de rubrieken een- en tweejarige veulenboekmerries.

Oak Forest Sandy
Oak Forest Sandy
Oak Forest Sandy 2
Sandy

Auteur: staloakforest

In het kleine plaatsje Yde (vlak langs de A28) vind je een van de gezelligste en meest betaalbare pensionstallen van het land. Stal Oak Forest. Op deze site vind je eigenlijk alles wat je moet weten over onze stal en onze paarden. Groetjes, Fam. Nijenhuis Stal Oak Forest