Nieuwe aanwinst! Pursey’s Pretty Poppy

Wegens het overlijden van Cayenne waren we deze zomer op zoek naar een merrieveulen om samen met Lavendel te laten opgroeien. Na wat rondvraag op de New Forest keuringen kwamen we bij Judith en Henk Calis uit. Zij hadden een merrieveulen staan van de Engelse hengst Lovelyhill Cranborne Heights, uit een kroon prestatiemerrie van Marnehoeve’s Everest. Pursey’s Pretty Poppy.


In de zomer hadden we haar al gekocht, maar vorige week kwam ze eindelijk naar onze stal. Na een paar dagen wennen staat ze inmiddels samen met Carmen in het land. 

Het wachten is op het herstel van Lavendel, die na een ernstige worminfectie nog steeds herstellende is. Als zij bij haar moeder weg mag mogen de jonge dames samen het land in.

Auteur: staloakforest

In het kleine plaatsje Yde (vlak langs de A28) vind je een van de gezelligste en meest betaalbare pensionstallen van het land. Stal Oak Forest. Op deze site vind je eigenlijk alles wat je moet weten over onze stal en onze paarden. Groetjes, Fam. Nijenhuis Stal Oak Forest