Dekseizoen is geopend!

Afgelopen vrijdag hebben Carmen en Lovesong een bezoekje gebracht aan de dierenarts. Carmen’s eisprong zat er aan te komen dus brachten we haar dezelfde dag nog naar Raymond Kamphuis (Stal Koetsiershoeve). De keuze is dit jaar toch op een grote maat hengst gevallen, al blijft de kleine Comm’s Forest Dille een van mijn favoriete hengsten binnen ons stamboek. Carmen gaat nu bij Bovenheigraaf’s Camillo!

Bovenheigraaf’s Camillo

Voor Lovesong moeten we nog even geduld hebben. Zij gaat dit jaar weer bij Altrido Olet’s Iceman.

Altrido Olet’s Iceman

Auteur: staloakforest

In het kleine plaatsje Yde (vlak langs de A28) vind je een van de gezelligste en meest betaalbare pensionstallen van het land. Stal Oak Forest. Op deze site vind je eigenlijk alles wat je moet weten over onze stal en onze paarden. Groetjes, Fam. Nijenhuis Stal Oak Forest