Hopelijk twee veulens in 2018

Vorig jaar wilde het niet lukken. Dit jaar hadden we meer geluk. Zowel Carmen als Lovesong zijn drachtig gescand na de eerste dekking!

Volgend jaar verwachten we bij Carmen een veulen van Bovenheigraaf’s Camillo. Lovesong is drachtig van de hengst Altrido Olet’s Iceman.

Camillo

 

Iceman

De nakomelingen van Iceman deden het overigens erg goed tijdens de regionale keuring in Norg. Onder andere het kampioensveulen was van deze jonge hengst. We zijn benieuwd wat Lovesong ons volgend jaar brengt! Nu hopen dat de dracht goed blijft gaan.

Auteur: staloakforest

In het kleine plaatsje Yde (vlak langs de A28) vind je een van de gezelligste en meest betaalbare pensionstallen van het land. Stal Oak Forest. Op deze site vind je eigenlijk alles wat je moet weten over onze stal en onze paarden. Groetjes, Fam. Nijenhuis Stal Oak Forest

2 gedachten over “Hopelijk twee veulens in 2018”

  1. Hallo, wat leuk dat ik jullie site tegen kom en dat jullie een pony drachtig hebben A.O. Iceman. Als zijn nw. Ggk halfbr. De myotonie goed heeft , wat vreselijk lang duurt en goed is ,
    Dan is moeder Hali’s Oletta ook
    ELITE , als dan nog 1 x goed bekijken dan is deze merrie ook kroon want de Ibop heeft ze allang met een voldoende afgelegd . Het is gewoon een super goede lijn. Hopelijk krijgen jullie een mooi veulen.
    Groetjes Stal Altrido.

  2. Dank voor jullie bericht!! We zullen via onze Facebook en website iedereen op de hoogte houden 🙂
    Groeten, fam. Nijenhuis

Reacties zijn gesloten.