Angstzweet en rodeorijden? Jack zadelmakmaken deel 1.

De jaarwisseling is weer achter de rug en de tijd breekt aan om de jonge generatie klaar te stomen voor het werk onder het zadel. En het beleren van een paard is altijd spannend. Gaan ze omhoog? Bokken ze de benen uit het lijf? Zijn de eerste meters op de rug alleen voorbehouden aan enigszins suicidale kamikazepiloten? 

Bij ons gelukkig niks van dit alles. Inmiddels is Jack oud genoeg voor de eerste stappen onder het zadel. Hoofdstel aan: geen probleem. Singeltje om: geen reactie. Zadel met klapperende beugels: ook niet interessant. Al is het vinden van het gaspedaal nog wel een probleempje, dus Veronika voorop en dan gaat het prima. Zodra hij netjes zijn rondjes onder het zadel aan de longeerlijn loopt gaan we er op zitten. Dan volgt deel 2 van deze blog.

Auteur: staloakforest

In het kleine plaatsje Yde (vlak langs de A28) vind je een van de gezelligste en meest betaalbare pensionstallen van het land. Stal Oak Forest. Op deze site vind je eigenlijk alles wat je moet weten over onze stal en onze paarden. Groetjes, Fam. Nijenhuis Stal Oak Forest