Centrale Hengstenkeuring Ermelo

Gisteren op de CHK van het New Forest Pony Stamboek geweest. Felicitaties aan fokkers en eigenaren van de nieuw aangewezen hengsten en kampioenen!

Halfbroer van onze Poppy was door naar de tweede bezichtiging maar uiteindelijk niet aangewezen. Heel jammer. Ook de pony van Boskamp werd niet goedgekeurd (tot onze verbazing). Wel ster. Net als de knappe jonge schimmel die in de baan verscheen (springfoto).

En natuurlijk hebben we weer gekeken naar potentiële hengsten voor onze merries. We zijn er nog niet helemaal over uit. Over twee maanden maar eens een knoop doorhakken, al heeft de Engelse hengst Knavesash Spiritual wel onze aandacht getrokken!

Brenjenhof’s Mo. Niet aangewezen, wel ster.

 

Knavesash Spiritual van Raymond Kamphuis. Wellicht een hengst die we dit jaar willen gebruiken.

 

Burghoeve’s Plot Bleu. Elk jaar spreekt hij meer aan.

 

Knavesash Spiritual, hier aan de hand bij Lars Pronk.

Auteur: staloakforest

In het kleine plaatsje Yde (vlak langs de A28) vind je een van de gezelligste en meest betaalbare pensionstallen van het land. Stal Oak Forest. Op deze site vind je eigenlijk alles wat je moet weten over onze stal en onze paarden. Groetjes, Fam. Nijenhuis Stal Oak Forest