Ostara’s Carmen

Geboren: 27-06-2012

Geslacht: Merrie

Kleur: Vos

Vader: Orlando

Moeder: Ostara’s Yvette

Moeder’s moeder: Wallina (v.Klootwijkhoeve’s Walter)

Moeder’s vader: Diogenes Kay

Fokker: Dhr. J.K. Ridder

Carmen 6 maanden oud
Eerste dag op Stal Oak Forest

 

Toen we bij Dhr. Ridder kwamen kijken naar de pony’s die hij te koop had staan waren we eigenlijk alleen geïnteresseerd in twee- en drie-jarige pony’s. Wat moesten we nou met een veulen in het jaar dat we zelf geen veulens hadden? Alleen maar lastig.

Ridder had vier pony’s te koop staan. Drie hadden we al bekeken en Ostara’s Alexia was degene die Gerda graag wilde hebben. Na enig aandringen van Margriet ging toch de bovenste deur van de stal van het veulen nog even open. Een klein voskleurig veulen zette eigenwijs de hoefjes op de drempel van de stal (zo kon ze beter over de staldeur heen kijken) en keek ons nieuwsgierig aan. Verkocht!

Een paar dagen later kwamen Alexia en Carmen bij ons op stal. Tot de dag van vandaag hebben we er geen spijt van gehad dat we toch voor een veulen zijn gegaan. Carmen is een ontzettend grappige brutale dame. Zeer braaf in omgang en een erg makkelijk dier, maar als je niet oppast trekt ze de veters van je schoenen los of ze zet haar tanden in de rits van je jas.

Carmen BBQ
Hoezo, paard moet in een weiland. In de tuin is het veel gezelliger!

Ostara's Carmen

Ostara’s Carmen en Oak Forest Cayenne

3 gedachten over “Ostara’s Carmen”

Reacties zijn gesloten.